RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista
Kiinalainen tehdas vuodesta 1998 ammoniumkloridille, vienti 800-1000 tonnia kuukaudessa.
Tuotteet sisältävät:
ammoniumkloridilannoite
ammoniumkloridi teollisuuslaatu
ammoniumkloridi rehulaatu
ammoniumkloridi elintarvikelaatu
ammoniumkloridi lääkelatu
Metyylihesperidiini on luonnollinen yhdiste flavanoni-glykosidiluokassa. Luonnossa sitä esiintyy yleisimmin sitrushedelmissä yhdessä sen ei-metyloituneen vastineen – hesperidiinin – kanssa. Kuten hesperidiini, se eristettiin ensimmäisen kerran Citrus limon -lajista.
Kataloginumero: NST-10-128
CAS: 11013-97-1
Puhdistusaste: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C29H36O15
Molekyylipaino: 624,59
Tarjoamme e-vitamiineja taatulla laadulla, vakailla hinnoilla ja asianmukaisesti pakattuna kuljetusta varten. Tarvitsetko neuvoja tuotteen valinnassa tai etsitkö sopivaa korvausta? Sovellus- ja tuoteasiantuntijamme auttavat mielellään! Kokemuksemme ja syvällinen tietämyksemme erikoiskemikaalien ja -ainesosien alalla varmistaa, että olemme hyvin varustautuneita tukemaan sekä asiakkaitamme että toimittajiamme tuotteen ja sovelluksen asiantuntemuksella. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Luonnollinen ratkaisu päivittäiseen kalsiumin saantiin Aquamin®-valmisteen avulla - biohajoavaa kalsiumia punaisesta merilevästä.
Puuteiden korjaaminen on parempi... Henkilöt, jotka saavat liian vähän kalsiumia päivittäisestä ruokavaliostaan, koska he eivät syö maitotuotteita tai noudattavat vegaanista ruokavaliota, voivat tasapainottaa ja optimoida kalsiuminsaantia OsteoAqua effectsin avulla. Aquamin® on luonnollinen kalsiumvalmiste mineralisoiduista merilevistä (Lithothamnion sp.), jotka kasvavat tietyissä kylmissä ja keskilämpöisissä merissä. Tässä käytettävä kalsium - Aquamin® - on jatkuvan tieteellisen valvonnan alaisena EU:n sääntöjen mukaisesti.
EU: Saksa
valkoinen: valkoinen
Natriumasetatti on etikkahapon natriumsuola, joka saadaan aikaan etikkahapon ja natriumyhdisteen reaktiolla. Se on väritön suola, jolla on heikko etikan haju, ja se liukenee hyvin veteen, mutta huonosti alkoholiin. Kun kyllästetty natriumasetattiliuos kiteytyy, syntyy lämpöä.
Käyttö:
Elintarvikkeet:
* Happosäätelijä
* Säilöntäaine
Kosmetiikka:
* Puskuri
* Perushajun peittäminen
Teknisesti:
* Käsilämmittimien valmistus
* Energiavarasto
CAS (trihydraatti): 6131-90-4
CAS (vedetön): 127-09-3
Säilytys: viileässä, kuivassa, valolta suojattuna, suljetuissa astioissa
Elintarvikelisäaine: E262
Yhdisteen kaava: C2H3NaO2
Antosyaani
Antosyaaneja uutetaan monista hedelmistä ja vihanneksista, ja ne voivat tarjota laajan valikoiman sävyjä tai värejä eri sovelluksissa. Nämä vesiliukoiset pigmentit voivat olla vapaassa muodossa tai asyloituja, mikä voi parantaa pigmentin vakautta ja muuttaa sävyä. Eri antosyaaneiden huolellinen sekoittaminen voi tuottaa ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia värejä. Antosyaania uutetaan hedelmistä ja vihanneksista, kuten viinirypäleen kuoresta, mustaherukasta, punakaalista, punajuurista, purppuramaissista, purppuraperunasta ja purppuraporkkanasta.
Sovellukset:
Juomat, säilykkeet, hillot ja hyytelöt, makeiset, valmiit ruoat, leivonnaiset
RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista
4-Hydroksycinnamiinihappo (p-Kumariinihappo) on luonnollinen kanelihappojohdannainen. Sitä löytyy erilaisista ruoista, kuten maapähkinöistä, tomaateista, valkosipulista sekä juomista kuten viinistä ja teestä. Kuitenkin 4-Hydroksycinnamiinihappoa voidaan myös tuottaa ligniinistä ja biosynteettisillä menetelmillä.
Katalooginumero: NST-10-99
CAS: 501-98-4
Puhdas: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C9H8O3
Molekyylipaino: 368,38
Syringihappo on luonnollinen yhdiste fenolihappojen luokassa. Se on yleinen kasvimetaboliitti ja sitä löytyy monista luonnon lähteistä, kuten pähkinöistä, oliiveista, kurpitsansiemenistä, hunajasta, punaviinistä ja monista muista. Sitä on myös käytetty perinteisessä lääketieteessä kengurupuun (Ardisia elliptica) ja muiden uutteista.
Cat. Nr:NST-10-42
CAS:530-57-4
Puhdistus:98% (HPLC)
Molekyylikaava:C9H10O5
Molekyylipaino:198,17
Rosmariinihappo on luonnollinen yhdiste polyfenoliyhdisteiden luokassa. Sitä löytyy rosmariinista (Salvia rosmarinus L.), josta sen nimi on johdettu, mutta sitä voi myös löytää mintusta, salvasta sekä muista kulinaarisista mausteista ja yrteistä.
Katalooginumero: NST-10-26
CAS: 20283-92-5
Puhdistus: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C18H16O8
Molekyylipaino: 360,31